Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Bobcat T200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat T200
Cod produs
7HBQX5VRC-MI
Out Of stock
Descriere
Sta in natura umana sa invatam din propriile greseli. Ti s-a intamplat sa montezi pe utilajul tau o piesa de proasta calitate si sa ai probleme dupa aceea? Monteaza doar piese de buna calitate, cum este si  pompa alimentare Bobcat T200 produsa in UE, calitate garantata! O avem pe stoc si inlocuieste perfect originalul. O comanzi acum telefonic, sau prin formularul de pe site, si maine o poti monta!
Nu esti sigur ca asta e pompa de care ai nevoie? Poti apela la serviciul nostru de consultanta tehnica gratuita si sigur unul dintre expertii nostri te ve lamuri!
Daca ai nevoie de ajutor la montaj sau ai de facut o revizie, suna doar la noi si vei afla cum dai de unul dintre partenerii nostri cu echipe tehnice mobile! Ei pot veni acolo unde ai nevoie, pe teren, si iti vor pune utilajul in miscare.
Pompa alimentare Bobcat T200 este de o importanta majora in alimentarea cu combustibil a motorului!
Ai ramas in pana de combustibil desi abia ai alimentat? Motorul tuseste zgomotos, porneste greu sau nu accelereaza? Sunt semne ca pompa de alimentare e defecta, pentru ca ea trimite combustibilul din rezervor catre motor. Ai nevoie de o revizie, un mecanic priceput isi va da seama imediat ca e vorba despre pompa de alimentare!
Hai sa ne sfatuim! Gratis!
Orice defectiune se poate manifesta diferit, dar ce este mai grav e ca daca nu o remediezi la timp s-ar putea sa mai strice si altceva in jur. Economiseste timp si bani! Suna-i pe consultantii nostri, da-le cateva detalii despre defectiune si ei iti vor identifica imediat piesa defecta!
Pompa de alimentare pentru miniincarcator Bobcat T200 are garantie extinsa pentru 1 an, esti asigurat ca, daca ar avea cumva defecte de fabricatie, o vom schimba cu o pompa noua!
Avem in depozit, pe stoc pompa alimentare Bobcat T200 poti veni sa o iei. Daca o comanzi,  ea pleaca spre tine in aceeasi zi si ajunge prin curier rapid in aproximativ 24 de ore! Curierul va astepta ca tu sa verifici continutul coletului si abia apoi vei plati ramburs.
Stii ca improvizatia in cazul montarii unei piese importante e o economie prost inteleasa! Cheama un specialist daca ai de montat o pompa de alimentare, nu te juca! Daca nu stii pe cineva in apropiere, iti recomandam noi, avem parteneri peste tot prin tara!

Specificatii tehnice

• Admisia de 8 mm
• Iesirea de 8 mm

Pompa se livreaza cu garnitura dintre pompa si blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura