Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Electromotor Massey Ferguson 1447731

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
1447731
Cod produs
L3Y0WXZJ-E-BT
Out Of stock
Descriere
Un utilaj de marca este o investitie financiara considerabila. De aceea merita sa fie intretinut ca atare. Din cand in cand insa, pana si cei mai buni au nevoie de ajutor. Pentru o buna functionare a utilajului, iti recomandam sa achizitionezi doar piese de schimb de calitate, care asigura o durata mare de exploatare, in conditii de eficienta sporita. Mii si mii de astfel de piese regasesti pe site-ul nostru, inclusiv un astfel de electromotor Massey Ferguson 1447731 precum cel din imagini.

Vrei sa iti cheltui banii cu cap? Atunci vei fi incantat sa auzi ca produsul este fabricat in Polonia, fiind un echivalent al modelului original, de foarte buna calitate. Se afla pe stoc si se livreaza imediat, oriunde in tara, la un pret foarte bun!  Alege excelenta si vino la noi oricand apar defectiunile. Tu vii cu defectiunea, magazinul nostru cu solutia pe care o cautai!

Alege sa afli detalii despre acest electromotor Massey Ferguson 1447731 - e de ajuns sa ne suni!
Nu toata lumea are timp sa se fie preocupata de aspectele mai minutioase necesare unei reparatii. Nu e nicio problema! Echipa ACN Piese Utilaje e pregatita sa iti ofere o experienta tehnica completa. Astfel, daca ne contactezi, unul dintre colegii nostri te va ajuta sa identifici piesa corecta, sa plasezi o comanda si chiar sa alegi un mecanic avizat - toate acestea intr-un singur apel! Hai sa colaborezi cu niste oameni profesionisti, determinati sa te ajute cat mai bine.

Ai nevoie de ajutor? Vorbeste cu un expert
Poti plasa o comanda acum foarte simplu, daca vei completa formularul de pe site sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Unul dintre consilierii nostri tehnici iti poate acorda consultanta tehnica gratuita, detalii despre acest produs sau altele din oferta noastra, ca sa verifici compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu utilajul tau.

Poti intra in posesia unui asemenea electromotor Massey Ferguson 1447731 direct la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti. Sau il putem livra unde ai nevoie de el, cu serviciile de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice
Putere: 2.8 kW
Voltaj: 12V
Prindere in 3 puncte
Bendix cu 10 dinti
Rotire in sensul acelor de ceas.

Codul produsului: L3Y0WXZJ-E-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura