Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare incarcator telescopic Case TX130-33

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case TX130-33
Cod produs
EBT8M2F3-IA
Out Of stock
Descriere
Schimba pompa de motorina a utilajului tau asigurandu-te ca obtii aceeasi eficienta maxima in lucru! Pompa de alimentare Case TX130-33 este exact ce cauti! Pompa se comporta la fel ca modelul original si este de foarte buna calitate. Mai mult, nu investesti in ea o suma foarte mare! Noi suntem prim importatori si acest lucru ne permite sa practicam un pret extrem de bun! Pe langa pompa de combustibil, vei regasi in pachet si un o-ring care este inclus in pret! Te vei ajuta de el ca sa faci o etansare corecta si facila intre pompa si blocul motor.

Ne bucuram ca ti-am fost de ajutor si ai gasit piesa de schimb de care aveai nevoie! Mereu sa te increzi in sfaturile noastre, caci nu vorbim ca sa ne aflam in treaba! Si nu recomandam produse doar de dragul de a le vinde! Iti dovedim acest lucru prin simplul fapt ca avem serviciul de consultanta gratuit. Noi nu luam bani pentru sfaturile pe care ti le dam sau pentru cum te invatam sa-ti intretii utilajele. Noi iti dam informatiile, tu faci alegerea finala!

Pompa de alimentare Case TX130-33 - fabricata tinand cont de standardul de calitate!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Nu vei avea probleme cu aceasta pompa de alimentare pentru incarcator telescopic Case TX130-33 comandata, dar pentru orice eventualitate producatorul ofera garantie valabila un an de la data achizitiei. O vei regasi in colet, impreuna cu factura si garnitura. Ramane valabila in conditii de instalare corecta a pompei.

Pompa de alimentare Case TX130-33 se poate livra prin curier, cu plata ramburs. Poti deschide coletul sa verifici integritatea piesei primite inainte de a achita rambursul. Pompa este mereu pe stoc, de aceea o poti ridica si personal, de la sediul nostru. Suna in prealabil, ca sa gasesti coletul pregatit!

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura