Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor New Holland S10

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 5610S, 6610S, 6810S
Cod produs
SIX3RGFU-E
Out Of stock
Descriere
Pentru o buna functionare a utilajului, iti recomandam sa achizitionezi doar piese de schimb de calitate, care iti asigura o durata mare de exploatare a utilajului, in conditii de eficienta si putere sporita.
Partea buna? Orice nevoie de piese ai avea, aici se rezolva in cel mai scurt timp! La preturi dintre cele mai bune!
Mii de astfel de piese regasesti pe site-ul nostru, inclusiv acest simering butuc pentru tractor New Holland S10 din imagini!

Ce iti recomandam? Un astfel de simering de butuc original, identic cu montajul din fabrica, un reper prezent permanent pe stoc.

Vrei detalii? Cere acum o oferta pentru acest simering butuc tractor New Holland S10 si vei fi multumit!
Este piesa cautata? Livrarea va fi imediata, la un pret avantajos! Poti plasa o comanda acum foarte simplu, daca vei completa formularul de pe site sau daca vei suna la unul din numerele de telefon afisate.
Unul dintre consilierii nostri tehnici iti poate acorda consultanta tehnica gratuita, vei primi detalii despre acest produs sau altele din oferta noastra, ca sa verifici compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu utilajul tau.

Acest simering butuc tractor New Holland S10 va sosi repede si in siguranta, oriunde in tara, prin curier rapid. Vei efectua plata la livrarea coletului. Sau te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, daca vrei sa ridici personal simeringul de roata.

Avem pentru tine mai mult decat piese de schimb!
Montajul dicteaza viitorul utilajului tau! Sa presupunem ca ai un vehicul gata sa lucreze la capacitate maxima! Sa ne gandim si ca ai investit in piese de schimb de calitate, tocmai pentru a te asigura ca vei beneficia de un utilaj performant!
Ce te faci, insa, daca piesele de schimb nu sunt montate corespunzator? Astfel, insistam sa te asiguri ca poti colabora cu mecanici de incredere!

Simeringul are dimensiunile: 150-180-14.5/16
Se monteaza pe tractoare New Holland: 5610S 6610S 6810S 7610S
Trimite mesaj
Din Gura in Gura