Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cruce cardanica vola Komatsu

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu
Cod produs
KGHRCW81-E
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de piese de schimb, la preturi dintre cele mai bune, esti in locul potrivit! Pentru o buna functionare a utilajului, avem pentru tine si iti recomandam sa achizitionezi doar piese de schimb de calitate, care iti pot asigura eficienta maxima in lucru si o durata mai mare de exploatare.

De aceea, avem in oferta noastra si aceasta cruce cardanica vola Komatsu - se va dovedi un reper necesar incarcatorului tau frontal, indiferent de anul lui de fabricatie.
Avem si acest model cu prindere cu suruburi pentru 2 brate sau pentru toate 4.
Piesa calitativa din imagini este un produs Spania, este echivalenta cu originalul, dar are in oferta noastra un pret mai avantajos!

Recomandam ca de fiecare data cand se inlocuieste crucea de cardan, aceasta schimbare sa fie insotita si de bride si suruburi noi, calitative. Facand aceasta schimbare asiguri o viata mai indelungata cardanului si altor elemente conexe din ansamblu. Evitand uzura lor prematura, eviti, de asemenea, sa faci cheltuieli in zadar si sa pierzi resurse pretioase de timp si energie!

Suna-ne, avem pentru tine mai mult decat piese de schimb!
Poti plasa o comanda foarte simplu, daca vei completa formularul de pe site sau daca vei suna la unul dintre numerele de telefon afisate.
Unul dintre consilierii nostri tehnici iti va acorda consultanta tehnica gratuita, detaliile necesare (inclusiv caracteristicile tehnice ale piesei) ca sa verifici compatibilitatea acesteia cu utilajul tau si sa faci cea mai buna alegere!

Poti comanda acum aceasta cruce cardan vola Komatsu WA380 si aceasta va ajunge in cel mai scurt timp in localitatea ta, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs.
Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei noastre, in apropiere de Bucuresti.

Daca ai nevoie de ajutor la montaj sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia rapid si sigur orice defectiune a echipamentului, pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest produs, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura